Kokonais­valtaista kaivuu­osaamista!

Maa­rakennuksen ja traktoritöiden monitaituri

Tmi Tatu Huttunen | Kuopio | Karttula

Luomme kestävää pohjaa ja parempaa infraa pintaa syvemmällä osaamisella ja laatukalustolla. Kanssamme työmaat valmistuvat sovitusti, budjetissa pysyen ja parhaalla mahdollisella työjäljellä. 

Yhteydenotto­lomake

Yhteydenotot mieluiten / nopeiten soittamalla.

Contact Us

Maarakentamiseen ja traktoritöihin keskittynyt yrityksemme tarttuu ammattitaidolla ja kustannustehokkaasti monenlaisiin toimeksiantoihin. Teemme muun muassa rakennusten pohja- ja perustustöitä, salaojituksia sekä kaivinkoneurakointia. Lisäksi pidämme tiet kunnossa huolehtien esimerkiksi lumien aurauksista, polanteen poistoista ja hiekoituksista.


Pistämme asiakastyytyväisyyden etusijalle kaikessa toiminnassamme. Kuuntelemme toiveitasi tarkalla korvalla, pysymme sovitussa aikataulussa ja kiinnitämme erityishuomiota korkealuokkaiseen lopputulokseen. Vankan kokemuksemme ja kattavan tietotaitomme ansiosta pystymme varmistamaan ylittämättömän hinta-laatusuhteen kaikenkokoisissa projekteissa. 

Palvelemme yritys- ja yksityisasiakkaita maarakentamisessa Kuopiossa ja lähikunnissa. Teiden talvikunnossapidosta taas vastaamme pääasiassa Karttulan alueella. Kerro meille tarkemmin tarpeistasi – vastaamme viipymättä kaikkiin tiedusteluihin! 

Ota yhteyttä

Maarakennus

Vastaamme maarakennus- ja kaivuutöistä Kuopion seudulla – pohjatöistä salaojituksiin ja purku-urakoihin. 

Lue lisää

Traktorityöt

Huolehdimme teiden talvikunnossapidosta Karttulan alueella – aurauksista polanteen poistoihin ja hiekotuksiin. 

Lue lisää

Kalusto & referenssit

Tutustu kuvien kautta moderniin ja tehokkaaseen kalustoomme sekä ensiluokkaiseen työjälkeemme eri kohteissa. 

Lue lisää
Share by: