Asiantuntevaa ja laadukasta
sisustusrakentamista

Olemme erikoistuneet
märkätilarakentamiseen ja keittiöiden
uusimistöihin.

Referenssit

Tutustu viimeaikaisiin projekteihimme

Olemme erikoistuneet märkätilarakentamiseen ja keittiöiden uusimistöihin.

Uuden talon laattatyöt

Tässä kohteessa materiaaleina olivat hieman tavallista suuremmat laatat. Kylpyhuoneen seiniin tuli 1000×500 laatta. Lattiat olivat 800×800 kokoista ja kylpyhuoneeseen tuli linjakaivot.

Ikkunan pielet ja saippuasyvennys tehtiin ilman listoja, jiiraamalla laattojen kulmat. Vessatkin olivat 600×1200 laattaa.

Kylpyhuoneen ja saunan uusiminen

Seinät ja lattiat tasoitettiin, eristettiin ja laatoitettiin. Saunaan tehtiin uudet höyrysulut, koolaukset ja panelointi. Kylpyhuonetta myös suurennettiin hieman pienentämällä viereistä siivouskomeroa ja siirtämällä seinää.

Näin saatiin hieman lisätilaa penkille ja pyyhenaulakoille. 

Vesivahinkokohteen korjaustyöt

Vesivahinko on aina hyvin harmillinen vahinko ja se voi aiheutua hyvinkin pienestä virheestä. Kuten tässä tapauksessa väärään paikkaan vuotaneesta lämminvesivaraajan kondenssivesiputkesta.

Kodinhoitohuone ja eteisen lattia menivät uusiksi ja näinpä myös pesuhuone ja sauna haluttiin uudistaa. Purkutyöt, hieman muutostöitä runkoihin, lisäeristys ulkoseinään ja nykyaikaiset vedeneristeet. Sitten laatat ja panelointi. Erikoisuutena tässä kattoon upotetut ledinauhat ja saunan alaportaan
liu’utusmekanismi, lauteen alapuolen siivouksen mahdollistamiseksi.

Meistä

Palvelemme Oulun alueella

SAEL Oy on vuonna 2008 perustettu sisustusrakentamiseen erikoistunut yritys. Teemme laajasti sisustusalan töitä, esim. tasoituksia ja maalauksia, parketin asennuksia jne. mutta ydinosaamistamme ovat märkätilat, kuten pesuhuoneet, saunat, kodinhoitohuoneet ja WC:t.

Olemme tehneet tuhansia märkätiloja uudisrakennuspuolella, sekä saneerauskohteissa ja osaamisemme tällä saralla on huippuluokkaa. Märkätilojen lisäksi teemme myös kuivien tilojen laatoitustöitä, kuten kouluja ja erilaisia liiketiloja.

Nimi
Kirjoita viestisi tähän.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.