Taikka – Järvenpään taidelainaamo 

Taikka Oy on toiminut Järvenpäässä jo vuodesta 2008 osoitteessa Myllytie 13 B. Taikasta voi kuka tahansa ostaa tai vuokrata korkeatasoista taidetta. Taikka välittää teokset suoraan taiteilijoilta. Tervetuloa tutustumaan taidelainaamomme kokoelmaan!

Yhteydenottoon

Teosten lainaaminen Taikasta on helppoa

Taiteella teet mistä tahansa tilasta persoonallisen ja inspiroivan. Taiteella voit elävöittää esimerkiksi yrityksen tiloja ja lisätä viihtyisyyttä. Taiteella teet myös kodista oman näköisesi. Taide sopii myös muihin tiloihin ja esimerkiksi värikäs taulu koulun seinällä piristää oppilaiden päivää kummasti. Taidelainaamo Taikasta teokset voi lainata tai ostaa. Voit lisäksi sopia vuokrattujen teosten vaihtamisesta uusiin sopivin välein.

Kuukausimaksun suuruus määräytyy teoksen kokonaishinnan mukaan. Pienin maksu on 10 €/kk, tavallisin 20 €/kk.  Kuukausimaksu on joko vuokra tai osamaksu riippuen siitä, haluaako teoksen lunastaa omakseen. Teoksen voi maksaa myös kuukausivuokraa isompina erinä tai kerralla kokonaan.

Lue lisää

Taikassa voit lainata teoksia ja tutustua taidenäyttelyihin

Taiteen lainaaminen, Taikka Oy, Järvenpää

Taiteen lainaaminen meiltä on helppoa ja joustavaa. 

Taidelainaamon taiteilijat, Taikka Oy, Järvenpää

Taidelainaamomme taiteilijoihin kuuluu monien eri alojen suomalaisia taiteilijoita. 

Taidenäyttely, Taikka Oy, Järvenpää

Järjestämme myös kaikille avoimia taidenäyttelyitä, jotka vaihtuvat 4 viikon välein. 

Taideteokset, Taikka Oy, Järvenpää

Kuvagalleriassa voit tutustua osaan taidelainaamomme teoksista. 

Taikka edistää eri alojen taiteilijoiden tunnettavuutta

Ainoa taidelainaamo Uudellamaalla, Taikka Oy, Järvenpää

Ainoa taidelainaamo Keski-Uudellamaalla

Taikalla on kunnia olla ainut taidelainaamo Keski-Uudellamaalla. Toimintamme on aktiivista ja innostunutta. 

Taiteen välitys suoraan taiteilijalta, Taikka Oy, Järvenpää

Taiteen välitys suoraan taiteilijalta 

Koska Taikka välittää taidetta suoraan taiteilijoilta, voit olla varma taiteen aitoudesta. Lainaamalla tai ostamalla taidetta Taikasta, tuet myös suomalaisten taiteilijoiden työtä.

Monipuolinen valikoima taidetta, Taikka Oy, Järvenpää

Monipuolinen valikoima 

Taidelainaamo Taikassa pääset tutustumaan monipuoliseen taidevalikoimaan, josta löytyy jokaiseen makuun sopivaa taidetta. 

Taikasta löydät suomalaisten taiteilijoiden teoksia

Taidelainaamon taiteilijoiden joukossa on taidemaalareita, eri tekniikoita käyttäviä taidegraafikoita, kuvanveistäjiä ja keraamikkoja. Myös korujen tekijöitäkin löytyy.

Tutustu taiteilijoihin

Taikassa tapahtuu – tule taidenäyttelyihin

Taikkaan ei ole pääsymaksua. Tule tutustumaan vaikka kerran viikossa koko ajan vaihtuviin kokoelmiimme ja nauttimaan taidenäyttelyiden annista. Taikassa on myös näyttelyseinä ja Galleria Taikka, jossa näyttelyt vaihtuvat joka kuukausi. 

Katso lisätietoa näyttelyistä

Taikan lahjakortti

Merkkipäivänä taideteos on yksilöllinen lahja, jonka arvo kasvaa vuosien saatossa. Taikassa on monenlaista ja monen hintaista taidetta:

  • esinekoosteita

  • grafiikkaa

  • käsintehtyjä yksilöllisiä koruja

  • maalauksia

  • valokuvia

  • veistoksia.

Myynnissä on lisäksi runsaasti taidekortteja eri taiteilijoilta. Kaikki taideteokset ovat suomalaisten lahjakkaiden taiteilijoiden tekemiä. Koska teokset edustavat eri tyylisuuntia, jokainen löytää valikoimastamme oman suosikkinsa – lähes aina useampiakin.


Lahjakortti Taikkaan on myös oivallinen lahja. Lahjakortin saaja voi itse valita teoksen joko lainaksi tai lunastaa omaksi.

Kuvagalleria esittelee eri alojen taiteilijoiden töitä

Kuvagalleriasta löydät suomalaisten eri alojen taiteilijoiden töitä. Kuvagalleriassa on mukana kuitenkin vain pieni osa taidevalikoimastamme. Kaikki taideteokset ovat esillä osoitteessa Myllytie 13 B, 04410 Järvenpää.

Tutustu teoksiin kuvagalleriassa

Taikan aukioloajat

Taikka on avoinna seuraavasti:
to 12–19, pe 12–17, la–su 11–15 ja muulloin sopimuksen mukaan. Juhlapyhinä olemme suljettu. Heinäkuussa muuten suljettu, mutta avoinna satunnaisesti ja pyydettäessä.  Pääsiäisloma 7.4. -12.4.2023.

 

Taikka sijaitsee Järvenpäässä, Myllytie 13 B:ssä. Meidät tavoitat puhelimitse numerosta 045 130 0722 aukioloaikoina. Voit myös kirjoittaa sähköpostia osoitteeseen info@taikka.fi. Tervetuloa taidelainaamoomme!